For sale:Tunnelweg, 7448 RW, Haarle - Photo
For sale
+3

Recreatiepark Hellendoorn Tunnelweg, 7448 RW, Haarle from €127,500 to €132,500

Welkom bij Recreatiepark Hellendoorn, het meest begeerde vakantieparadijs van Kleen Resorts! Ontdek de perfecte vakantiewoningen voor uw eigen stukje paradijs, ideaal voor een weekendje weg, zomervakantie of als waardevolle investering met een nettorendement van 6,5%.

Maak van Recreatiepark Hellendoorn uw thuis weg van huis. Met de mogelijkheid om een vakantiewoning te bezitten, kunt u keer op keer genieten van deze unieke bestemming. Creëer onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden, en ervaar de vreugde van het bezitten van een stukje paradijs.

Het is tijd om te investeren in uw droomvakantiehuis. Wees welkom in Recreatiepark Hellendoorn, waar magie en ontspanning samenkomen voor een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Vraag vandaag nog een brochure aan en ontdek de mogelijkheden die op u wachten!

Features

Features
Number of listings 2

Media

Photos

Building type

Type Cube €127,500

Floor Surface 50 m²
Plot size 300 m²
Number of listings 1
Het betreft een nieuw opgeleverde 4+2 of 6-persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Deze sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft 2 slaap- kamers. De ca. 50m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor zes personen.

Deze recreatiewoning heeft een eiken kunststof gevelbekleding en is strak afgewerkt met fibo trespa panelen. Door de frisse witte uitstraling steekt dit perfect af in een bosrijke omgeving. Bij de bouw van onze woningen staat luxe en kwaliteit centraal. Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en completen keuken met inbouw apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi oven magnetron, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen full elektrisch gebouwd.

Type Highland Park starting from €132,000

Floor Surface 45 m²
Plot size 300 m²
Number of listings 1
Het type Highland Park betreft een nieuw opgeleverde 4+2 of 6-persoons chalet. Gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Deze sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd, zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt. Tevens is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft 2 slaapkamers. Met een woonoppervlak van 45m2 biedt het vakantiehuis voldoende ruimte aan zes personen.

Deze recreatiewoning is exclusief ontwikkeld voor de bosrijke omgeving. Ervaar de harmonie van groen op groen, waar het sedum dak versmelt met de betoverende bosrijke omgeving. Bij de bouw van onze woningen staat luxe en kwaliteit centraal. Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en complete keuken met inbouw apparatuur zoals een koel- vriescombinatie, combi oven magnetron, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen full elektrisch gebouwd.

* Bij verhuur is airco verplicht.

Dit is een Kolibri demo website!

Dit is een demo website van Kolibri. Wij maken websites en software voor makelaars. Meer weten?

Meer over Kolibri