Huren in Westhof (demo project)

Schemering, 6846 XH, Arnhem Projekt-Website

Beschreibung

DIT IS EEN DEMO PROJECT

4de kwartaal 2020 in verhuur. Schrijf je nu in als belangstellende en blijf op de hoogte!

In Oosthof komen 19 vrije sector huurwoningen. Deze zullen verhuurd worden door het VanWonen Woningfonds. Dit zijn 15 rij- en hoekwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen in de middeldure en dure huursector.

Het VanWonen Woningfonds zal de verhuur van deze woningen op een later tijdstip, circa 6 tot 4 maanden voor oplevering opstarten. Mocht je alvast belangstelling hebben in één van deze woningen dan kan je dit alvast kenbaar maken via de knop Belangstelling.
+ Mehr lesen

Eckdaten

Eckdaten
Anzahl der Angebote 1
Termine
Baubeginn Mittwoch, 01. Jänner 2020
Start-Lieferung Dienstag, 01. September 2020
+ Mehr lesen

Objekttypen

Huren in Westhof (demo project)

von 1.300,- € in 1.590,- €
DIT IS EEN DEMO PROJECT

Er worden 8 hoekwoningen gerealiseerd, verdeeld over drie blokken van vier woningen en één blok van drie woningen.

De woningen variëren in breedte (breedte 5.70 en 5.40 m.), maar ook in de lengte. De plattegrond van de tussenwoningen is grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal!

Standaard hebben alle woningen drie slaapkamers en een mooie badkamer. De luxe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron en vaatwasser. Alle keukenapparatuur is van het merk Atag.

De bouwnummers 11 en 13 hebben een eigen bestrate oprit en een aangebouwde berging (ca. 5,93x3,23 m.) met een kanteldeur aan de voorzijde en aan de achterkant een loopdeur naar de tuin. De bouwnummers 13, 14 en 33 hebben de entree aan de zijkant. Dat geeft uiteraard een ander aangezicht van de woning, maar ook een iets andere indeling.

Op de verhuurtekening die bij elk bouwnummer is toegevoegd, kunt u de exacte indeling, afmetingen maar ook de hierboven omschreven bijzonderheden goed vergelijken. De keuze is aan u!
+ Mehr lesen
Nettowohnfläche 118-135 m²
Anzahl der Angebote 8
Baubeginn Mittwoch, 01. Jänner 2020
Start-Lieferung Dienstag, 01. September 2020