Limborghstraat 8, Limbricht

Helemaal blij

Verkocht binnen een dag

Wat zijn wij blij met Maarten. Eerst geeft hij ons de deal van de eeuw op de courtage, met alleen een bonusje voor alles boven de vraagprijs. Vervolgens heeft hij binnen een dag wel 40 bezichtigingen geregeld! Ongelofelijk. Wij helemaal gespannen, maar dat bleek voor niks. Het bieden brak al snel los en Maarten verkocht ons stulpje uiteindelijk voor niet minder dan €150.000 bóven de vraagprijs. Die bonus heeft 'ie verdient hoor, en wij gaan het vieren met een lekker etentje.

Schoolstraat 45, Waspik

Snel verkocht!

Verkocht

Sam is een prettig persoon om mee samen te werken. Komt zijn afspraken stipt na. Denkt met de klant mee en draagt goede oplossingen aan. Goed ingevoerd in zijn werkgebied. Echt een aanrader.

Amsterdamsestraatweg 477, Utrecht

Duidelijk en Transparant!

Verkocht

Helder duidelijk en transparant. Geen moeilijke kwesties en mocht dit voorkomen, wordt alles heel erg duidelijk uitgelegd. Afspraak=Afspraak dat is wel van toepassing. Het was een fijne samenwerking.

Overtoom 552, Amsterdam

Geweldige ervering

Verhuurd

Sam was heel communicatief, prettig om mee te overleggen en hij hield ons goed op de hoogte. Het promotiemateriaal (foto's, brochure, filmpje, dronebeelden) was heel goed verzorgd. Hoewel ze met een vaste lage prijs werken, vond hij het geen probleem om een groot aantal bezichtigingen in te plannen om zo voor ons de kans op een goed bod zo groot mogelijk te maken. Dat ging efficiënt, een aantal dagen achter elkaar, terwijl mensen toch voldoende tijd kregen om het huis goed te bekijken. Ook het overleg over de biedingen verliep goed, het advies was helder. Enig minpuntje was de wat lage inschatting vooraf van de mogelijke verkoopprijs. Ook de door hem voorgestelde vraagprijs was aan de lage kant. Hoewel wij die prijs nog wat verhoogd hebben, kwamen er daardoor eigenlijk wat teveel kopers op af.

Dimmerlaan 35, Leerdam

wat een gave makelaar

Verhuurd

Veluwestraat 8-A, Arnhem

Snelle verkoop

Verkocht binnen 3 weken

Ik kan deze makelaar zeker aanraden. Mijn huis was binnen 2 weken verkocht!

Réaumurstraat 29, Amersfoort

Superleuke makelaar

Verhuurd

HIj heeft het goed gedaan

Graetheide 13, Born

Professioneel, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen en advies.

Verkocht binnen een dag

Wij zijn heel erg tevreden met onze makelaar. Angela is professioneel, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen en advies. Ze heeft ons heel goed begeleid in de verkoop van ons huis én de aankoop van ons nieuwe huis. Dankzij de dames van Koopstek hebben wij zorgeloos ons droomhuis kunnen kopen. Echt een aanrader dus!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Dit is een Kolibri demo website!

Dit is een demo website van Kolibri. Wij maken websites en software voor makelaars. Meer weten?

Meer over Kolibri